Julekalenderen til hende

En sand mirakelkur

 

PicMonkey Collage

 

Hej læsere,

Det er vigtigt at have pæne negle, det ser mere hygiejnisk ud men det er lidt svært at holde dem pæne hvis man bider dem.
Jeg bider negle, jeg har stort set altid gjort det – i nogle perioder mere end i andre og det er altså svært at holde helt op.
Jeg har næsten opgivet at stoppe, det er en afhængighed som jeg ikke kan kontrollere – pludselig sniger mine fingre sig ind i munden på mig og det er først når de begynder at gøre ondt jeg stopper.
Jeg hader det og jeg ville ønske jeg kunne stoppe, der er selvfølgelig en mulighed og det er at få lagt negle på. Det er bare lidt svært at arbejde i Føtex med lange negle, det hele bliver lidt svære når man har dem på.

Så her er min mirakelkur, Sally Hansens små skønheder som hver især gør noget godt for de hårdt ramte og meget følsomme negle.

Klik på navnene markeret med fed og kom direkte til shoppingsiden. 

Miracle Cure – 40% stærkere negle på 3 dage
Nailgrowth Miracle – Synligt længere negle på 5 dage
Miracle Nail Thickener – op til 70% tykkere negle på 4 dage

PicMonkey Collage1

2

  • Sara

    Hej
    Jeg er i tvivl om noget jeg har den som gør mine negle stærkere og længere og der står man skal bruge dem hver anden dag men må man så godt bruge den ene mandag fx også den anden tirsdag? Eller gør det noget ved fx at det ikke kan nå at virke eller…?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sara,

    Vildt pinligt – jeg havde ikke set din besked sorry! 🙂

    Jeg ville bruge en af gangen, for jeg tror at du vil få alt for mange lag på, hvis du ligger to forskellige og dermed ikke har samme virkning.

    – Sophie <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julekalenderen til hende