Clutch min bare røv!

Hr. fordomsfuld

Godaften alle skønne, danske kvinder ♥

Kan du huske Boffy som var deltager i underholdningsprogrammet “For lækker til love”?
Hvis ikke, så har du nok heller ikke hørt om hans lille regel, som han stiller til de kvinder han dater. 

Boffy’s regel kan min lille popo altså ikke holde sig inden for, hvilket er heldigt – for så er jeg ikke i Boffy’s søgefelt.

Jeg synes at folk som deltager i sådan nogle programmer gør sig selv til grin, prøv at tænk på når man bliver ældre,- det må virkelig være svært at se dig selv i øjnene.
Endvidere forstår jeg heller ikke, at andre gider date dem som er med i “For lækker til love” for deltagerne tror selv at de er så meget bedre end alle andre, oh please… -.-‘

Jeg troede først at folk meldte sig til programmet for at blive kendt – lidt ligesom Amalie fra Paradise gjorde.
Men der findes faktisk folk i denne verden, som tror de er hele verden og ikke bare hele verden men også langt bedre end det.

Jeg har læst om en fyr ved navn Roosh V, og efter min mening er han en fordomsfuld amerikansk blogger som lever i en eventyrverden.
I hans eventyrverden er alt lyst og venligt – der findes kun perfekte mennesker, lidt ligesom han selv er – eller, det tror han i hvertfald.
V’s eventyrverden er fyldt med barbie dukker og perfektionisme – så er det bare ærgerligt, at Roosh V sammenligner hans eventyrverden med den virkelige verden.

Roosh rejser rundt i verden og ud fra hans syn på kvinderne i landet, skriver han en rejseguide – ( eller det er nok nærmere en scoreguide)
Denne rejseguide guider mænd til at score kvinderne i de forskellige lande.. Hvor opfindsomt.
Han tilbragte 2 måneder i København, hvor han boede på Vesterbro og ud fra det visit skrev han rejseguiden “Don’t bang Denmark”

Ifølge Roosh V, så er vi danske kvinder dominerende, berivende og maskuline – ligesom vores tøjstil.
Endvidere kan eller vil vi ikke lave mad til vores mand, grundet vores ligestilling.
I hans 72 siders lange rejseguide om Danmark skriver han, at medmindre en af vores forældre stammer fra Pakistan, så er vi nogle fladrøvet kæmpekvinder uden nogen spor af charme.

Oh, wake up Roosh V!
Danske kvinder er fantastiske, selvfølgelig vil vi have succes – vi kvinder har nogle andre værdier end mænd har og de skal da ikke gå til spilde! 

Jeg tror Roosh V er sådan en rigtig mandschauvinist, som smider sig på sofaen så snart hans kommer hjem og bare venter på at hans mad bliver serveret for ham.

Så hvis det er sådan det skal være i hans eventyrsverden – så kan jeg godt forstå han har den holdning om danske kvinder. Her skal mændende ikke forvente at deres koner gør arbejdet for ham, hvis han vil have mad så må han selv lette røven og komme i sving.
Husmorrollerne er skiftet ud for længst, og heldigvis da! 
Jeg ved ikke om det overhovedet er gået op for Roosh, at vi ikke længere lever i 40’erne. 

2690_rooshv111headshot_1313777235


Ikke nok med at hr. V mener, at vi er nogle fladrøvet kæmpekvinder, så har vi ifølge ham intet feminint over os og vi er ligefrem frastødende. 

 Jeg kunne ikke være mere uenig med V.
Danske kvinder er da feminine og vi er hverken kæmpestore eller fladrøvet.
Jeg ved selvfølelig ikke om Roosh betegner former som værende kæmpe og frastødende. Men i min verden er det formerne som gør en kvinde til en rigtig kvinde!  

Endvidere er Danmark er et land fyldt med skønne kvinder, som hver især har en smuk, personlig skønhed.

Roosh V udtaler sig ikke bare om de danske kvinders krop og humor – men også deres tøjstil.
I følge Roosh, er vi lige så maskuline af udseende som af sind, og de eneste smukke kvinder i Danmark har en mellemøstlig baggrund.

Et udsagn fra Roosh V’s rejseguide “Don’t bang Denmark”
– “Deres røve er flade som pandekager og bliver ikke hjulpet på vej af deres forkærlighed for løse hængerøvsbukser, grove militærstøvler og kedelige farver som sort, hvid og brun. De gør lidt mere ud af sig selv, når de går i byen, men generelt lader det til, at der er en konkurrence blandt danske kvinder om, hvem der kan se mest kedelig og uattraktiv ud.”

Tja, jeg sagde det før og jeg siger det igen. Jeg er UENIG med Roosh V – i Danmark er der plads til alle slags og det skal der blive ved med. Så her er mit råd:
Bliv ved med at være den du er, du skal ikke lave om på dig selv fordi andre mener det og du skal virkelig være glad for dine former.

______________________________________________________________

Er det bare mig, eller trænger vi til at godt grin efter sådan en sviner?
Se videoen nedenfor, et klip fra Amalie på Paradise hotel – jeg er ved at dø af grin hver gang jeg ser den!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Clutch min bare røv!