Bio-Oil

Mit kæreste eje

Hej læsere,

I dag var jeg hjemme hos min moster, hvor resten af familien og jeg skulle spise brunch.
Derefter tog jeg en tur i Fields, for at afleverer et Dankort til min kusine. Jeg kom ikke for at købe noget, men.. Pludselig får jeg øje på en rigtig skønhed og jeg kunne i den grad ikke stå for fristelsen.
Jeg gik målrettet mod Designermarkedet, jeg står med denne skønne varer i hånden, river min størrelse ned, styrter hen til prøverummet og lige som jeg skulle til at trække for, får jeg øje på et glimtrende ærme som diskret stritter ud.
Der var den igen, bare i en anden farve, årh.. Det var som at være i himlen. En blød, lækker, glimtende, flagrende skønhed som hang lige for næsen af mig.. Jeg måtte eje!
Jeg prøvede den først i cremefarvet og derefter i Antracite og der var ingen tvivl, Antracite var min nye skønhed..- Hvis de altså havde den i min størrelse.
Heldigvis var ekspedienten så sød, at tjekke på deres hjemmeside om den var der og det var den! Jeg skyndte mig at gribe mobilen, tænde for nettet, finde deres hjemmeside, søge på navnet, skrive mine oplysninger, gennemfører købet og nu.. Ja, nu er det bare at vente.

TJEK DEN UD PIGER!!

Cream-25-28-oktober-2013Så blød, så lækker, sååååå flot!
Jeg måtte slippe 699.- og  49.- for fragten – klik her og kom direkte til shoppingsiden.
I’M IN LOVE 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bio-Oil