UPS! Jeg har gjort det IGEN

Ølandspizza

ølandspizza

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Dette skal du bruge 

Til den lækre dej:

Ca. 2 dl vand
25 g gær
½ tsk salt
½ tsk honning
250 g ølandshvedemel

Til den smagsfulde tomatsauce:
2 løg
2 fed hvidløg
1 tsk olivenolie
500 g små cherrytomater
1 tsk agavesirup/ahornsirup
1 tsk citronsaft
1 tsk havsalt
2 spsk oregano
2 spsk timian
125 g mozzarella
2 kviste frisk timian
2 stængler frisk oregano

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Sådan gør du

Kom vand, gær og salt i en skål, og rør rundt, til gæren er opløst.
Tilsæt honning og mel, og rør.
Ælt godt, og tilsæt mere mel, hvis dejen er for klistret.
Form dejen til 8 små boller. Tryk hver bolle ud til runde, flade brød på størrelse med din pande.
Steg hvert fladbrød på en varm, tør pande i ca. 1 min på hver side.
Pil og hak løg og hvidløg fint, og sauter dem i en gryde med olivenolien i få min.

Hak tomaterne (gem lidt til pynt), og kom dem i gryden.
Lad simre, til tomaterne falder sammen.
Tilsæt agavesirup, citronsaft og salt, og rør rundt. Kom oregano og timian i gryden, og blend saucen, til konsistensen er jævn.
Kom 4 spsk tomatsauce på et fladbrød. Riv mozzarellaen i stykker, og læg oven på tomatsaucen.
Pynt med frisk timian, oregano, havsalt og halverede tomater.
Bag pizzaen i ovnen ved 200 grader, til osten tager farve, ca. 20 minutter.

ca. 290 kcal

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

2

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UPS! Jeg har gjort det IGEN