Workout!

Flyvefisk

 image2

Ja, nu hvor jeg alligevel har jeres opmærksomhed, så håber jeg, at I vil bruge de næste par minutter på at læse mit blogindlæg. 🙂
Der kommer nemlig til at ske mange ting i den kommende periode, både i forbindelse med det private og med mit arbejde.

Kreativitet, power og resultat!
Jeg er, som tidligere nævnt, midt i min uddannelse, og det er derfor snart tid til at påbegynde det første oplæg i butikken.
Jeg skal lave et kreativt oplæg med Garniers BB-cream, og det skal være så kreativt, at salgstallene stiger en hvis procentdel i forhold til samme uge sidste år.

Så det bliver spændende at se om det kan lade sig gøre, jeg håber det!
Denne gang er det kun et lille oplæg jeg skal lave, for det store oplæg kommer først i forbindelse med min fagprøve, jeg vil dog stadig ligge liv og sjæl i denne opgave, og jeg vil endvidere dele de fantastiske billeder med jer på bloggen. 🙂 

Tosserne på tur
Min veninde og jeg trænger til at svinge med vinkeskinkerne og snakke om alt det man ikke må i offentlig rum. Så vi har simpelthen valgt at tage en spontan tur til Sverige, og der skal vi bo i et sødt, lille svenskerhus som min venindes forældre har været så søde at låne os. 

Vi har kendt hinanden i en del år efterhånden, og hun har altid været min favorit – derfor glæder jeg mig også utrolig meget og mon ikke der kan blive skrevet et sjovt blogindlæg om vores tur.. 😉 

Tid til forandring 
Fredag d. 24 maj farvede jeg mit hår med Olia fra Garnier, og det har holdt virkelig godt, for ikke at sige alt for godt. Jeg synes den er alt for mørk, og den forsvinder bare ikke.. Derfor skal jeg lørdag d. 6 juli til frisøren og have en afrensning.

Og ja, det taget utrolig hårdt på ens hår, men jeg kan simpelthen ikke holde denne mørke farve ud længere, jeg vil være kobberfarvet! 
Det værste ved afrensning er,  at man får det grimmeste hår efter første besøg hos frisøren, det er som om at alle ens gamle hårfarver kommer frem på en gang. Så er man sort i spidserne, rød i højre side, brun i venstre og lys på toppen, ej men altså.. Man ligner virkelig en omvandrende farvelade.  
Heldigvis har jeg en super god frisør, som ved hvad jeg kan lide og kender mit hår, så jeg er slet ikke bekymret. 🙂

Følg nu med! IK’ GAMLE???

Skærmbillede 2013-06-24 kl. 12.37.37


Nu kan du følge mig på Instagram: sophiehenriksen
På Instagram smider jeg både film, blogbilleder og private billeder op.
Så hvis du synes at jeg er en interessant person, så smut da lige ind og følg mig! 🙂

Det samme gælder Bloglovin’, det er lidt anderledes idet det udelukkende er blogindlæg som bliver smidt op.
Men seriøst, jeg har ingen følgere derinde! 🙁
Sophie trænger til venner.. Så hvis du selv er blogger eller bare elsker at læse dem, så opret en profil og følg mig. Bloglovin’:
Sophie Henriksen

Nu vil jeg slutte af med en lille bøn til mine søde læsere, for jeg vil utrolig gerne høre hvad I synes om min blog, og jeg vil elske hvis I havde nogle ideer til nogle fede blogindlæg, eller hvis der er noget bestemt som I synes jeg skulle skrive mere om.
Jeg vil rigtig gerne vække alles interesse, men da det ikke er muligt så kunne det være utrolig fedt at høre hvad I synes er fedt.

Så er du nede med de fede, så smid en kommentar med din mening og dine ideer nederst på blogindlægget! 

 

Mange flyvefisk hilsner herfra! 🙂

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Workout!