New York <3

Workout!

16BEST_SPAN-tmagArticleHej læsere,

Først og fremmest vil jeg gerne sige tak til alle jer, som tager sig tid til at læse mine blogindlæg, det betyder utrolig meget for mig.
Jeg kan se, at der er mange som klikker sig ind på min blog, men jeg har ikke et overblik over, hvor mange der virkelig læser det jeg skriver.
Når jeg blogger, så er det ikke bare en statusopdatering som på Facebook, jeg skriver mine blogindlæg over en længere periode, så de bliver så gode som overhovedet muligt.
Det varmer derfor mit hjerte, når I vil læse mine budskaber og de ting jeg brænder inde med.

 

190908 (17)


Jeg er en person som let bliver inspireret, både af ting jeg ser, ting jeg oplever, dufte, mennesker, lyde, film – ja, jeg kunne blive ved.

Dette blogindlæg handler om kampen mod fedme, og inspirationen til dette oplæg er mig selv, for jeg har vundet kampen mod fedme og jeg håber, at dette kan give motivation for de overvægtige, som har opgivet at tage kampen op.

Jeg vil ikke gå så meget i dybden med min historie, men som I kan se på billedet ovenfor, så er det et billede af mig, da jeg var overvægtig. Jeg toppede ikke da billedet blev taget, men jeg har desværre ikke så mange billeder fra den tid af.
Den 24. december 2007 valgte jeg at ændre min livsstil, og jeg begyndte at træne.
Uden min enorme viljestyrke havde jeg aldrig kunne holde det ved lige, og det er derfor én af de egenskaber, som jeg er utrolig glad for at have.
Efter et større vægttab, er jeg nu normalvægtig og jeg er i en utrolig god balance med mig selv.

 

DSCN0718


Jeg er hverken fanatisk eller dyrker sport i ekstremer, jeg træner hver anden dag når jeg har fri fra arbejde.
 Jeg løber 5 km, og så styrketræner jeg til jeg ikke gider mere, jeg giver den dog lidt ekstra gas, da jeg skal til DHL med arbejdet til august.

Mine vise ord:

1) Du skal træne for din egen skyld, ikke for andres.
____________________________________________________________

2) Hvis det er første gang du skal dyrke motion, så start stille og roligt, der er ingen grund til at ræse afsted – det ender med sidestik og smerter.
____________________________________________________________

3) Dine mål skal være målbare, for hvis du kræver for meget at dig selv, så bliver det et nederlag, hvilket ikke er motiverende!

____________________________________________________________

4) Pas på, ikke at blive fanatisk. Når du har haft  en sund livsstil i en længere periode, kan man hurtigt blive fanatisk så man ikke engang vil give sig selv lov til at spise et stykke chokolade.
Husk den fine balance mellem det du spiser af usunde og sunde ting, forkæl dig selv med lidt lækkerier til den gode lørdagsfilm, du fortjener det helt sikkert.

____________________________________________________________

5) Hvis du er typen som altid har en undskyldning for ikke at træne, så meld dig på holdtræning.
På den måde bliver du tvunget derop, for hvem gider betale en udeblivelsesbøde for at være doven? 😉
____________________________________________________________

6) Tænk ikke på hvor hårdt det bliver at skulle træne den næste time til 2, men tænk i stedet på hvor dejligt man har det bagefter.
____________________________________________________________

 

Kridt skoene og kom i gang, det er aldrig for sent at starte.

blogrunningprog

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New York <3