Tid til forandring

ghd glattejern

 

image

Hej alle solstråler <3

Jeg glemte mit nye ghd glattejern i sommerhuset, så jeg har da lige købt mig dette fine sæt.
Jeg har fået mit “gamle” glattejern tilbage, men jeg glemte det ude på havebordet hvor det har ligget flere nætter, så jeg er bange for det har taget skade af fugt.

Nu står jeg ikke længere uden et glattejern, nu har jeg et til hjemmebrug og et til når jeg skal ud og rejse, hjem til veninderne osv. Smart ikke? 😉
Ej.. Det var faktisk slet ikke derfor. Jeg forelskede mig bare i dette sæt da jeg var hos frisøren, og især børste var tiltrækkende idet min egen er mindst 6 år gammel.

Der er sikkert mange som synes at et ghd glattejern er for dyrt, og jeg er en af dem.
Men jeg er gået fra at få brændt mine spidser af ved brug af et billigt glattejern fra Matas, til nu at have et lækkert, glat hår, som ikke engang er halvt så ødelagt som det var engang.

Et ghd glattejern skader ikke håret på samme måde, også er det en skønhed uden lige. Det bliver varmt indenfor få sekunder, og ligeledes bliver det hurtigt koldt igen.
Jeg vil bruge ghd glattejern lige indtil der kommer et bedre produkt på markedet, for lige nu er ghd min favorit.

Hvis du overvejer at købe et nyt glattejern, så spar lidt ekstra penge op og forkæl dig selv med et nyt, lækkert ghd glattejern.
Det holder i evigheder, og man kan både tabe det og pakke det sammen lige efter brug uden der sker noget.
Dit hår vil elske dig for det, og det samme vil dine veninder som skal låne det når I gør jer klar sammen inden festen. 🙂

De bedste sommerhilsner herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tid til forandring