Cremen du ikke kan undvære

Så… forførende

 photo Ikke-navngivet_zps7fbc2c07.jpg

Hej og velkommen tilbage på min blog. 🙂

Jeg har lige været to uger på Gran Canaria, for ikke at sige to skønne uger.
Det har været en ren badeferie, de sidste to uger har jeg badet, solet og spist en helvedes masse is. Det er dog ikke min ferie som dette blogindlæg handler om, det er noget .. helt andet .. Jeg har for første gang købt og læst en bog af egen fri vilje, jeg kan virkelig ikke lide bøger. Bøger minder mig om skolen og lektier, hvilket jeg syntes var røv sygt – alligevel valgte jeg at tage en bog med på ferie.
Det var dog ikke hvilken som helst bog jeg læste, jeg har læst en bog som har stor popularitet og omtale blandt kvinder i alle aldre.

Fifty shades of Grey – Fanget

Bogen handler om et seksuelt kærlighedsforhold mellem en ung mand og en ung kvinde, bogen er detaljeret og nem at læse.
Jeg syntes faktisk at det var en god bog, men når det så er sagt, må jeg indrømme at den kan blive ret ensformig at læse. At skrive et kapitel om hvordan Mr. Grey tager trusseren af Anastasia, og om hvordan han slikker og bider i hendes brystvorter. Argh, kom nu videre.. Nå, men ikke desto mindre, så kunne jeg ikke lade være med at læse videre. 😉
Jeg kender nogle stykker som har læst bogen, og vi er alle enige om at selv dem som hader bøger vil elske denne.

Jeg vil anbefale alle læsere til at købe denne bog, den koster 99 kr. –  i Føtex i hvertfald. Nu hvor den første bog læst, så mangler jeg jo de to sidste – og de skal også læses.
Hvis du har læst eller beslutter dig for at læse bogen, vil jeg meget gerne høre din mening – Smid blot en kommentar med din mening nederst i dette indlæg.

Rigtig god aften. 🙂

2

  • Sandra

    Hvor sjovt. Jeg skulle lige til at lave et indlæg om fifty shades bøgerne!! Jeg ELSKER dem (indtil videre) jeg har læst et’eren og er igang med to’eren. Jeg har allerede købt tre’eren 🙂 jeg er så elendig til at få sat mig og læst en bog. Men den her er jo for god! Så er enig med dig 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Henriksen

    Hej Sandra,
    Ja, det var da sjovt! Men det er da også en alletiders ide at skrive et blogindlæg om bøgerne – alle kvinder elsker dem..
    Jeg er også elendig til at starte på en bog, især når man ved at der er 533 sider som skal læses.. Men når man først er startet så kører det bare derud af.
    Jeg tør bare ikke starte på at læse 2’eren før jeg har afleveret min skriftlige mini fagprøve, for jeg ved at bogen kommer til at tage alt min tid hvis jeg først starter hehe. 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cremen du ikke kan undvære