Flyvefisk

Pas på hvor du træder

 305909_10151343218340880_709164077_n

Danmark svigter turisterne – lyder den store overskrift i nyhederne, for vi ligger nemlig i bunden af skalaen for populære rejsesteder.
Turisterne synes at Danmarks priser er for høje, og det giver jeg dem helt ret i!
Jeg købte sko i New York for det halve af hvad de tager for dem herhjemme, og man bliver virkelig nærig når man kommer hjem. Så hvis man først har vænnet sig til de lave priser, jo så er Danmark et dyrt land.
Dog er det ikke kun de høje priser der er tale om, vi skulle efter signe give dårlig service og have kedelige attraktioner. Jeg synes at den lille havfrue er smuk, og det er kongehuset da også, men at kalde dem kedelige, argh nu må de stoppe..

Det er jo historien og attraktionerne som gør hvert et land unikt.
Jeg kan godt følge turisterne i den dårlige service, for Danmark er et meget lukket land overfor fremmede i forhold til hvad de er i udlandet.
Når man er i udlandet står de jo med åbne arme, synger, smiler og giver en komplementer, men face it – det gør man bare ikke i Danmark.

Jeg synes at der er så mange skønne ting ved at være og bo i Danmark, bare det at sidde ude foran Cafe Norden med sol i hovedet og spise et stort, lækkert måltid, tjaa.. I love!

Jeg kunne dog forstå at vi lå som et dårligt rejsemål fordi folk nu begynder at halshugge små ponyer, altså hvad sker der for folk?
Historierne i nyhederne bliver værre og værre, så pas på hvor du træder – det kunne jo være du trampede på en som ikke skulle trampes på…

Gid tingene var som dengang man efterlod sine husnøgler på den forkerte side af døren, der var tillid, der var fred og der var respekt for andres ting!
Im just saying, Danmark er måske ikke et så fredeligt land når det kommer til stykket.

God aften Danmark! 🙂

2

  • De tanker har jeg også haft! Gid Danmark var lidt mere som i gamle dage. Medmenneskeheden, trygheden og tilliden har fået et godt ryk ned :’/
    Jeg elsker at bo her, så jeg tænker det er vores generations opgave at opdrage vores børn til at være mere som man var engang 🙂
    Giv os Danmark tilbage!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Sophie Henriksen

      Du har helt ret!
      Vi vil have Danmark tilbage, og det er et fælles ansvar, så det er med at holde sammen på de smukke ting i Danmark. 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Flyvefisk