Det har ændret mit liv

Kvinden i buret

9783_10202411222306023_1871536402_n

Hej læsere, 🙂

I går aftes tog jeg en tur i biffen for at se den nye danske film – Kvinden I Buret.
Jeg har det faktisk lidt blandet med danske film, jeg kommer næsten altid skuffet ud af biografen. Hvis ikke filmen handler om pik og patter, så er det bare en dansk, klassisk film med en utrolig plat humor.

Jeg bliver til gengæld sjældent skuffet over danske serier, såsom: Anna Phil, Nikolaj og Julie, Rejseholdet, Forbrydelsen, Happiness, Rita..  You name it.
Jeg elsker danske serier, jeg elsker gode gamle film med Dirch Passer og så elsker jeg Kvinden I buret.
Det er en af de bedste danske film jeg har set længe, den minder faktisk lidt om Forbrydelsen men den er bare ikke nær så uhyggelig som Kvinden I buret.
Jeg syntes at Kvinden I Buret kom tæt på den virkelig verden, som åbenbart er sprængt fyldt med psykopater der holder folk i fangeskab det meste af eller hele deres liv..

Jeg nåede da også lige at få koldsved midt under filmen, jeg troede jeg skulle besvime.
Uden at afsløre for meget, så indeholder filmen en meget blodig scene og hvis der er noget jeg ikke kan tåle, så er det at se blod.
Jeg fik det så dårligt at jeg måtte smide mine sko, min trøje og vifte mig selv hovedet så jeg fik lidt koldt luft på mig.
Jeg havde virkelig lyst til at krybe mig ned mellem sæderne, hold da kæft hvor var det flovt!
Det er da godt at mine fremtidsdrømme om at blive politikvinde hurtigt gik over igen. Jeg havde ikke overlevet en dag, men man har vel lov til at drømme. 😉
Anyway, tag ind og se filmen, den er super god og du vil ikke blive skuffet – jeg er i hvertfald fan.

2

  • Clara

    Tak for en fed anmeldelse!
    Jeg gad selv virkelig godt at se den, men jeg er lidt af en bangebuks så det var dejligt at hører din mening 🙂 Fortsæt dine gode blog-indlæg!
    MVH Clara

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Clara,

    Er glad for at høre at min anmeldelse var til hjælp, hvis du er en bangebuks vil jeg foreslå dig at leje den på dvd når den udkommer. Det ville jeg ønske at jeg havde gjort, for så kan man altid gemme sig under dynen når det begynder at blive for væmmeligt. 🙂

    – Sophie

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det har ændret mit liv