Glutenfri chokoladekage uden sukker
Det er vist lidt af en lykkekage til alle os tøser, som elsker kager men frygter lidt ekstra på sidebenene.
________________________________________________________
Dette skal du bruge:
300 g dadler
200 mandler
3 spsk. ren kakaopulver
75 g kokosolie
2 modne bananer
1 tsk. vaniljepulver
2 tsk. kanel
½ knsp. salt
6 æg
______________________________________________________________
Pynt til kagen:
Hakkede hasselnødder
______________________________________________________________
Du er nu klar til at starte, sådan gør du:
Kom alle ingredienserne i foodprocessoren og kør dejen til en jævn masse.
Beklæd en rund form med bagepapir.
Fordel dejen i formen og drys med grofthakkede hasselnødder på toppen.
Bag ved 175 grader i cirka 40 minutter.
______________________________________________________________
Et lille bage tip:
Tilsæt saft og fintrevet skal af en usprøjtet appelsin eller prøv at komme skiver af pære i, som sættes helt tæt side om side i dejen, inden den bages.
______________________________________________________________
Kagen kan holde sig 3 dage i køleskab. Den er også velegnet til at fryse.
Dejen kan også bages i muffinforme i 25 minutter.
______________________________________________________________
Ps.
Har du set den lækre give-sway som er i omløb?
Du skal deltage på selve give-away indlægget → klik her ← og kom direkte derind for at deltage.
Ingen kommentarer endnu