Væk med de små røde!

Farvel kulhydrater

20130901-210116.jpg

Hej læsere,

Jeg kunne godt tænke mig at smide 7 kg, men eftersom det ikke kan lade sig gøre med min nuværende kost og træning må jeg sige farvel til mine elskede kulhydrater… Fra i morgen af..

Det lyder nu meget nemt, men jeg ved at det bliver en udfordring.
Jeg er nemlig ikke kun ekstrem kræsen jeg er også allergisk overfor gulerødder og fisk.. Eller kan jeg ikke lide fisk? Nå, det går vel ud på et.
Sommer summarum, jeg er allergisk overfor gulerødder. 🙂

Jeg starter som sagt på min INGENKULHYDRATERSOPHIEKUR i morgen. Jeg har tænkt mig at spiste to æg til morgenmad og bliver jeg mæt? NEJ!

Nu sidder der sikkert en del læsere som tænker “hvad fejler mælk og havregryn?” og det fejler sådan set ikke noget, jeg kan bare ikke lide mælk.
Som I kan høre bliver der en del udfordringer i starten, men det skulle blive nemmere når den første uge er overstået.
Eller det siger min ikke kræsne kusine i hvertfald, hun har givet afkald på kulhydraterne og har tabt sig selvom hun nu også var en smuk, slank pige før det.
Det er faktisk hendes historie om en sund livsstil som lige smittede af på mig, pludselig fik jeg også lyst til at komme i gang. Hvad skal jeg også med de kulhydrater, de gør ikke godt for noget..
Nå, I må have mig undskyldt, jeg nyder lige min sidste kanelsnegl inden jeg skal pines med æg, salat og kylling i morgen. Jeg vil holde jer underrettet. 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Væk med de små røde!